Join Nuffnang!

Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 PELUANG JADI AGEN DROPSHIP PRODUK SEPERTI EPHYRA,D'HERBS DLL LAGI  pengiklanan  pengiklanan  pengiklanan  pengiklanan

Wednesday, August 06, 2014

Tak boleh komen di blog Mystorypic

Salam sejahtera,

Baru tadi saya singgah blog MystoryPic 
untuk balas jejak kawan-kawan :)

tapi ada masalah tak boleh proceed comment,
kenapa yea? :)

Maaf saya tak dapat tinggalkan komen atas sebab ini.

harap tuan blog baca entry ini..
bila nak komen akan keluar notice
"Comments on this blog are restricted to team members."


**update: Alhamdulillah, dah boleh komen, terima kasih owner blog :)

16 comments:

Kopiolimauice said...

sy penah kna mcm tu kak biasanya line tenet tak kuat

Tihara said...

haah line akak memang tgh slow sangat2 ni..akak ingatkan sebab setting..harap owner blog boleh explain nanti :)

Acik Erna said...

Sama la tiha akak pun tak boleh dankeluar yang sama

Niza Romli said...

Mujur saya boleh komen kat sini..hehe

selamat hari raya kak. maaf zahir batin

Diana Rashid said...

ntenet slow tu kak..dulu saya pakai broadband selalu jadi gitu

MystoryPic said...

heheheh............. sori Tiha
Ooops mcm ckp ngan anak sendiri lak.. Sila la tinggalkan komen di blog saya tu... rasanya dah ubah setting

Tihara said...

Kak erna-insha Allah dah boleh dah kak, satgi kita pi terjah :)

niza- selamat hari raya juga n maaf zahir batin :)

diana- bukan line rupanya setting :)

MP- ehee,nama baby tiha kan, sama..
nanti akak try ea :)

❤Kamsiah❤ said...

biasa jadi mcm tu...terus keluar walaupun rasa bersalah sbb tak boleh balas komen..

Kakzakie said...

Pada kakak bukan kerana line internet slow tapi setting ruang utk komen SR kena buat baru boleh...

Fiza Rahman said...

Selalu gak kena mcm tu.

Ema Johari said...

ada yang kena adjust pada setting agaknya.

Wazif said...

Pernah gak jadi lagu ni..hehe..tapi biasa kejap jer..

QasehnyaRania said...

saya pulak ada masalh dgn blog kak rozita.
asyik keluar permission denied. stress je rasa..

Mimi Azirah said...

sy pun kdg kdg jd mcm tuh kak..sbb tuh la sy xdpt komen

hainom OKje said...

Rasanya pernah gak jadi gitu bila pergi blog dia...kesian diakan Tab...mesti dia tunggu komen kita pulak

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.tiha..

kenape jadik cenggitu?
huhhu..apepun alhamdulillah.. berjaya jugak mengomen

Nuffnang!