Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 SET KESUBURAN SUAMI ISTERI  set kurus shaklee  set bajet shaklee  pengiklanan  pengiklanan

Monday, February 17, 2014

Pretzel sedap..

Hari ni saya nak ajak korang rasa pretzel yang sedap ni..
sebelum ni saya teringin sangat nak rasa bila ternampak
orang lain uplod di blog dan IG mereka.
Alhamdulillah, akhirnya dapat juga merasa..
memang berbaloi-baloi kesedapannya itu..
tak manis sangat dan semestinya rangup..
kudapan yang best time tengok tv atau sambil
menaip entry blog..

Sangat sesuai untuk dimakan seisi keluarga..
Juga boleh dijadikan hantaran perkahwinan..
Produk keluaran Muslim ini dibungkus dengan
bubbe wrap untuk kualiti penghantaran yang terjamin.
Didatangkan dengan 3 jenis perisa yang hebat,
iaitu hazelnut,chocolate dan almond..

jika berminat,
boleh pm di Facebook ini
atau emel meyhbeli@yahoo.com.my
untuk proses seterusnya..






Pretzel yang saya order perisa hazelnut, sedapp!!!
dalam bekas ni ada lebih kurang 45 pcs..





pembungkusan menggunakan bubble wrap :)


44 comments:

Ayu azmir said...

yum yum yum sedap nya...

Masya said...

saya pun teringin nak mkn... sana sini dk canang sedapp.. skrg dah di komersilkan.. lg glamour siap ada perisa

Joanna Yunus said...

ooo... sedap ye... nak kena cuba ni tihara...

assalammualakum..
selamat pagi semoga hari ini membawa kebahagiaan untuk sepanjang minggu

Nurzakiah Hanum said...

moning
singgah pagi isnin
sedapnya

hani said...

saya ni dah beli pretzel kosong dgn coklat masakan dari minggu lps lg konon nak buat sndiri
tapi sampai ke sudah plastik tak dibuka pun. huhuhu..

lia said...

x pernah lg try tp tentu sedap ni...

Riedaffya ibrahim said...

hai kak tiha,...lame x ke sini...pretzel ni mmg sedap kan...

Kopiolimauice said...

drooling macam sedap!

Jemari_Suri said...

Sedap nmpknya sis...
Lum pernah rasa lg...ada sample tak kak...hehe

Kakzakie said...

Ramai yg dah buat sendiri dan tak kurang juga yg jadikan business sekarang ni..

t.a.t.a said...

Kak Tiha ku sayang,

Jauh dalam sudut sanubari hati akak, saya tahu tersimpan sekelumit ingatan untuk adik akak yang ini (aka t.a.t.a). Bila akak lihat pretzel yang sedap itu, secara terus akak ingat pada dia.

Ya, saya tahu akak nak belikan untuk dia pretzel itu. Ya, saya tahu juga akak nak alamat dia kan?

Nanti saya minta dia bagi pada akak. Akak tunggu ya..


salam sayang sangat dari adik mu..
t.a.t.a

Tihara said...

bila masa plak aii ada adik nama tata nih..??
mih3
alaa akak tolong jual yang orang punyer la dik..
tunggu akak buat seniri lah nanti akak bagi selori gitu
keh3


Kesuma Angsana said...

namppak cam sedap jer ni !

Tihara said...

Ayu- haah memang sedap, rugi tak cuba sekali :)

Masya- meyh la try, harga dia murah dari tempat lain :)

mama QS- sedap kak, jum la try sekali :)

Anum- Salam Isnin,kena try baru tau :)

hani- ooo, mesti best tu :)

lia-akak pun 1st time try memang betul2 sedap dari biskut2 lain tu

fida- yang pernah try memang diakui kesedapannya kan :)

Kopiolimauice- try ler sekali :)

JS- ada je yang kecik kalau nak try rasa

Kakzakie- haah betul tu kak :)

KA- bukan macam dah, memang sedap sangat2.. :)

Ema Johari said...

kelihatan sungguh rangup...

t.a.t.a said...

saya tunggu akak punya pretzel tu. tak dapat selori, dapat sekampit plastik beras tu pun ok dah kak.


jah jah jahhahahah hat tak?

adyna said...

Wah dah 2 blog saya baca ttg pretzel ni , adakah sgt sedap??? Blom pernah mkn

Fiza Rahman said...

Sedap nya kak.

Tihara said...

Ema- rangup dan yang penting tak manis sangat

tata- sekampit boreh? seketui pretzel pun belum tentu lepas,tunggu akak bertapa kat chamang dulu..time tu baru ko tao..ko ketawa ke apa tu, dasat!

adyna- eheheh, blog lagi satu, blog sape? memang sedap bagi yang pernah rasa..nanti akak pomot yang kecik trial plok ey

fiza- hooh, sedapnya sedapnya taww

t.a.t.a said...

akak bertapa kat dapur sudah la. hahahah.


dasat? akak la yang ajar saya ketawa macam tu. keh keh keh.

diana said...

maisara suka betul benda nih..dah la umah banyak semut..hahahah

Tihara said...

tata-eh bilo maso ambo ajar demo nyo?
ambo suko molep jah..bio tata tak paham,kih3

diana- tapi pretzel ni tak manis macam coklat di pasaran tu taww :)

CaDLyNN said...

sedap!

Haryati Faizal said...

tula tgk org upload kat FB cam sedap je...

nana kimie said...

teringin juga nak rasa ni,macam snack gitu ye kak...sedapnya...:)

Nastyna said...

wahh akak, kat Malaysia pun dah ada benda ni yer? Ini makanan tradisi kat Jerman ni.

QasehnyaRania said...

assalam akak.
tak pernah makan la pulak. tpi slalu tgk dorng post kt ig kan
in shaa Allah ada masa blh cba yg almond tu

Mimi Azirah said...

Serius kak sy xprnah mkn

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah membaca di hari selasa..

mama aryan said...

memang sedap tu

Bunda said...

Rasa2 pernah tengok tapi tak sure bunda pernah makan ke tak...

sue_eila said...

Aha kak sedap pretzel ni..sue pun beli yang ni..semua sue dh oerasa sue dh try hihihi

Deqla Manjew said...

alamak.. ketinggalan deqla ni.. gapo pulok nih? 1st time deqla tgk ni..haha..

ros_reeza said...

Ros pun tak pernah lagi rasa.. ramai yang kata sedap...

jamian sarif said...

baru tengok dah terliur...kalau dapat makan mesti sedapkan...

eita said...

mebeles tengok ni..kalau rasa tak tahu guane perasaan ni..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.tiha..

huhu..terinign nk rasa..
dah confirm nnti cma pm akak taww

Noe said...

x pernah rasa lagi...kena cuba juga la ni...sbb tihara dah confirm kata sedap

Cik Nur™ said...

pames kan makanan ni...
nur belum pernah rasa...

Mimi Azirah said...

nampak sedap....sy tak pernah mkn pun kak..

shahdiana said...

gambar-gambar akak ni buat yana rasa tak sabar sungguh nak try pretzel ni...nanti yana wassap akak ye....

hainom OKje said...

Betullah Tihara....nampak sedap dan cantik....mmg sesuai untuk hantaran....

Puan Kutu said...

mendididih prut sy tgok gambar.tu belum makan lagi..mmg teserlah rasa enak melalui gambar.ada macam perisa lak tu

fieda said...

alahai menggoda betul la