Join Nuffnang!

Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 PELUANG JADI AGEN DROPSHIP PRODUK SEPERTI EPHYRA,D'HERBS DLL LAGI  pengiklanan Baju Muslimah  pengiklanan  pengiklanan

Friday, February 21, 2014

Petang Jumaat


Sambil intai entry Cik Nur
sambil taip entry lewat untuk hari ini,
Hari Jumaat yang kian melabuhkan tirainya,

Saya paling suka suasana senja atau subuh,
cahaya dari matahari timbul dan tenggelam,
suasana macam tu agak nostalgia kan..


 

32 comments:

Cik Nur™ said...

serius cantik pic tu...! pandai akak snap..view dia mmg cun...!!

Cik Nur tu, Nur eh..hehehe

entry ape akak intai tu? sbb nur buka xde...

Dee said...

yup..dan agak meruntun jiwa gak kadang2..hehehe..

Cik Nur™ said...

haaa..dah ok... :)

Murni Alfathunnisa said...

sekejap je dah sampai hujung minggu...

hainom OKje said...

Berjiwa seni rupanya cik Tihara ni...hehe...
okje pun suka jugak!

suka suka said...

Dah 2 petang akak menebeng sunset di Pantai Mak Nik ni..namun kaler terang ni kureng

QasehnyaRania said...

sya lpas subuh suka buka tingkap.pastu tunggu matahari naik.setiap sabtu ahad.. pastu angin sepoi sepoi bahasa je.. nyaman sesangat

Nastyna said...

Saya paling suka sunrise, especially kat sini langit selalu macam2 corak kaler pagi2, tapi tu la saya tak reti snap picture, semua nampak sama jer gambar saya, sayang. Bukan tak mboh bubuh.

ewanthology said...

mmg waktu sesuai untuk melayan nostalgia lama... klu time ujan pun best gak.

Aisy Nasiha said...

Pemandangan yg cukup indah. Syukur diberikan nikmatnya.. petang sabtu ni diharapkan indah juga, nqk bawa anak2 main kat taman

t.a.t.a said...

Kak, makan apa untuk minum petang, petang Jumaat?

Tihara said...

dee-yea betui, meruntun jiwa bila teringat kat arwah mak..:(

murni- itu lah kan, tak terkejor masa

kak anum- cik puan tihara yerk, hee :)

kak mar kat monica bay ke? syiokk nyerr :)

sue- betul2, angin subuh tu fresh dia lain :)

nas- langit aurora tu ker? saje takmboh letok gambo :)

ewan- time hujan lagi syahdu tapi kalau snap pic tak berapa berkesan dgn kamera muroh ni

aisy- bestnya main kat taman, moga cuaca baik hari ni kan, insha Allah

tata- makan makaroni bako with cheese n brocolli, emm dapp...:)

mama maman aka yana said...

cantik... sy pun suka tgk..:-)

wantie said...

saya paling suka fajar subuh.. sangat sangat tenang...

t.a.t.a said...

Wah! 360 darjah dari kelmarin punya minum petang eh?

Dah syat!

Tihara said...

tata- haha, baru ko tahu dasat
dah pegi komen kat entry ketam tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui suka suasana mcm tu bila ada di kg..

Amanina Mads said...

suka juga tgk pemandangan masa matahari terbenam.. cntik sgt

nana kimie said...

lagi2 suasana tepi pantai gini...subhanallah...cantik sangat...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ktiha..
hihi..cma suka tgk sunrise dikaki bukit n sunset di tepi pantai..
asyikkkkkkk

LYAfrina said...

nice view

eita said...

macam lukisan kan....

fieda said...

pemandangan yg ctk

Kesuma Angsana said...

cantiknyer pic ni !

ZieMarziah said...

kak tiha..baru perasan header baru..cantik.simple but nice:)

Acik Erna said...

subhanallah..cantik sangat

gadisBunga™ said...

cantiknye gambo ni...

Myra Jay said...

Memang cantik kan suasana saat matahari naik dengan tenggelam :D

Fiza Rahman said...

Cantik ☺

Deqla Manjew said...

SUBHANALLAH! cantiknye gmbr.. mcm yg deqla penah ckp, akk mmg pndai snap gmbr.

shasha yacob said...

kita geng kak tihara :) saya pun suka suasan waktu subuh. nyaman je :)

n O e s u h a i m i said...

cantik pic tu...noe pun suka suasana senja n subuh...menarik

Nuffnang!