Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 SET KESUBURAN SUAMI ISTERI  set kurus shaklee  set bajet shaklee  pengiklanan  pengiklanan

Saturday, February 15, 2014

Hadiah dari Kina



http://distilleryimage11.ak.instagram.com/b5d12a2c95f711e39bb70ef6122a9883_8.jpg 
Alhamdulillah,
Baru-baru ni saya telah terpilih sebagai pemenang GA di blog Sha..
dan hadiahnya adalah sehelai shawl dari blogger Kina..
cantik shawl ni  color putih, pink dan kelabu..
Terima kasih saya ucapkan dan selamat maju jaya untuk Kina :)


27 comments:

Joanna Yunus said...

Tahniah.. Tihara... Ye lavender height di seremban rumah mama di taman bandar senawang

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..tahniah kak.

Nastyna said...

cantiknya kak shawl ni, saya suka suka suka. KAin dia macam lembut ringan macam yang saya duk pakai skang, faveret. tahniah, murah rezeki selalu.

Tihara said...

terima kasih mama QS :)

mekasih yui :)

memang lembut sangat kain dia :)

Abil Fikri Ahmad said...

Taniah..

t.a.t.a said...

Tahniah kakak kuu..

Nurfaezah Abdullah said...

tahniah ^^ sy x berapa pandai menggayakan shawl -.-

Cik Nur™ said...

murah rezeki akak.. :)

Aisy Nasiha said...

Wah.. lawa coraknya.. alhamdulillah dapat hadiah ya...

Amanina Mads said...

tahniah utk akak.. cantik shawl tu :) murah rezeki

Murni Alfathunnisa said...

beribu-ribu taniahh..hehehe...rezeki akak tu...

eita said...

tahniah dik oooo...

dapat hadiah sokmo..hehehe

Syazana Zainn said...

akak nnt pakai le tudung tu. then update kat ig hihi

Kesuma Angsana said...

tahniah rezeki tu !

Ema Johari said...

Tahniah kak tihara

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Murah rezeki.

nana kimie said...

nana suka gabungan 3 colour tu:)

QasehnyaRania said...

tahniah.cntik kombinasi warnanya

Masya said...

Cantiknya tahniah kak

Mimi Azirah said...

Tahniah kak...cantik sgt2

mama aryan said...

cantik dan tahniah

Deqla Manjew said...

wahh mmg cantik.. corak munge2.. tahniah yer kak..

ros_reeza said...

cantik.. soft je warna dia..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.tiha..

alhamdulillah..cantik shawl tu..
tahniah akak.. :)

Noe said...

tahniah tihara...

shahdiana said...

best dapat tudung...bila menang GA & dapat barang2 yang boleh dipakai ni lagi rasa best kan...

hainom OKje said...

Ha'a mmg cantik....combination warna dia....kelabu pink....hitam...