Join Nuffnang!

Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 PELUANG JADI AGEN DROPSHIP PRODUK SEPERTI EPHYRA,D'HERBS DLL LAGI  pengiklanan Baju Muslimah  pengiklanan  pengiklanan

Wednesday, January 30, 2013

hari ini dan esok yang ku nanti..



Tajuk entry tu penuh makna...


Cepat betul masa berlalu..

Biarlah makna tu saya simpan dulu

Minggu ni..


Kepada aien yang emel saya pagi tadi..insha Allah kalau akak sempat..akak akan usahakan..maaf sangat2, sebab line internet problem..


Ini pun alhamdulillah online guna handphone line celcom yang mantop la jugak..

Tapi tak dapat nak bukak blog yang guna dot my apesal ey?


Esok saya tak pasti dapat buat segmen monthly top commenters atau tidak..kalau line okay insha Allah ada..

Kalau tak memang tak dapat untuk bulan ni...


Kawan-kawan...maafkan saya jika ada kekurangan sepanjang minggu ni dan yang lalu..

:)


Published with Blogger-droid v2.0.4

19 comments:

Ujie said...

wah..apakah itu? berita gembira pastinya kan. :)

patutla diana ckp sejak ber dot my visitor dia merosot, sbb org takleh bukak. stkt ni saya takde prob. Guna google chrome.

Tihara said...

Ujie
Alhamdulillah sgt mgembirakan
moga Allah mudahkan segalanya.

Masa line ok..boleh msuk tp bila gprs lansung
x leh..harap2 kengkawan maafkan..
Ada yg bw tp profile takde link blog..
:)

Nor Salmi said...

Kitapun tak sabar nak dgr berita gembira tu.. Apalah agaknya..

Riedaffya ibrahim said...

gud news ye kak,,,sy pon da lme x at entri...minggu jadual pack kt usm

zailamohamad said...

salam singgah..nak tanya camne nak buat banner iklan yang macam kat atas blog Tihara ni eh?? sudi2kan share tutorial:P

Cik Nur said...

berita apalah yg di tunggukan...

blog yg guna domain dot.my mmg de masalah sikit kak..

NAL said...

ape la berita gembira tu...

diana said...

saya dah tak guna dot my tu..kecewa dan hilang kepercayaan..heheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh,ok2.. pasti bermkna tu.

amirah said...

apalah benda yg menggembirakan tu ye

Mrs Velentine said...

dot my buat hal kak...terus gun ablogspot balik

Kesuma Angsana said...

xpe faham sgt

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

berita gembira apa kak...xsabar nk tau hehehehe

eita said...

X sabar nk tunggu berita apa tu ye kak...

izan mama mia said...

nak g umrah ker tiha...

Tihara said...

izan- insha Allah izan, doakan yea :)

Fiza Rahman said...

Memang tensi klo line tenet problem.

Solehah Shamsuddin said...

Hehe jgn sedih2 ye kak.. :)

9n0L4 said...

ni mesti pasal akak dpt gi umrah tu kan. best la akak. :)

Nuffnang!