Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 SET KESUBURAN SUAMI ISTERI  set kurus shaklee  set bajet shaklee  pengiklanan  pengiklanan

Monday, January 14, 2013

Blog Mawar Merah Berduri




~mAwAr m3rAh b3rDUri~


Hari ni saya nak perkenalkan sebuah blog yang sangat comel dan berwarna pink lagi.
Mungkin ada di kalangan kawan-kawan dan pembaca yang  memang dah kenal dengan
Ros (ROSMARIEZA ROFIEE), pemilik blog Mawar Merah Berduri .


Empunya Blog Ini!

Kepada yang belum pernah ke blog ini..
Jum kita tambah kenalan sambil tu boleh bertukar-tukar info..

Untuk pengetahuan kawan-kawan semua,
Ros merupakan seorang pendidik dan antara 10 finalis
program Solehah di TV Al-Hijrah pada tahun 2011 yang lalu..


Entry-entry pilihan di blog Ros :

TIPS: Mengatasi Rambut Berminyak. 

TIPS: Spa Bahan Semulajadi.

Kuasa Bedak Arab Kokuryu - Hanya RM55 sahaja!

Kisah Nabi Nuh Meraung Tidak Henti-henti.

474 Kesalahan Dalam Ibadah.

Ada banyak lagi kisah-kisah menarik, info, tips dan produk-produk jualan yang menarik di blog Ros.
Jadi apa tunggu lagi, jum kita follow blog ROSMARIEZA ROFIEE sekarang juga :)



43 comments:

❤Kamsiah❤ said...

manis orangnya..In shaa Allah akak akan terjah blog beliau

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik headernya..

:: Mrs.Eady :: said...

terjah!

faraherda.razalan said...

Orgnya pun comel. Suke tgk. Heeeeeee~

Kesuma Angsana said...

mmg best blog dier ni

Riedaffya ibrahim said...

Salam kak tiha...nnt sy terjah ok

Mira Adzlia said...

ok..sy bw skang..hihi

Syazana Zainn said...

done! :D



Munnafendy said...

insyaAllah :)

Nens Collection said...

BAGUS,BLOGGER BEST NI..AKAN DITERJAH..;)

kinchnaf said...

Jum bw.. heheh ;)

Murni Alfathunnisa said...

ye betul..she's looking sweet... :-)

Fiza Rahman said...

Ok..nnt nak terjah.

L said...

jom bw laju2.. hehe

Cik Nur said...

unik nama blognya..!

Qhaifa Nur said...

nanti nak terjah...
saling kunjung mengunjungi....

Haryati Faizal said...

nak terjah sat lah...

ieda said...

ok2 .. akak nak terjah dan follow ! ;)

Nieyxzha Hassan said...

Comel header die ^-^♥

Ratu Hatiku said...

ok nak terjah :D

Nisah Idham said...

alahai manis orangnya..
akak ke sana, mengenali beliau..

ROSMARIEZA ROFIEE said...

terima kasih sis, terima kasih semua..:)

kak nora said...

nama n orannyer pun cantik..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok kena terjah nanti xkenal lagi beliau :-)

NoEn said...

kite terjah dia...

sHaRiNa eLyaNa said...

comelnya hehe

QasehnyaRania said...

tenq kak.nak g terjah kejap :D

selamat petang :D

Amie said...

Banyak info dalam blognya...

Niza Romli said...

bujang ke kawen ni?
takpalah, sy pi tgk blog dia :)

fazdlie said...

Bolehlah jadi follower lepas ni.. bak kata pengkomen-pengkomen lain, bloh yang baik mesti diterjah... :D

ROSMARIEZA ROFIEE said...

tapi mana akak tahu ros dari program TV ye? ssegan pulakkk! :')

ummiross said...

InsyaAllah, ummi pun nak terjah juga.

eita said...

comel sangat tuan punyer blog tu...

LYAfrina said...

cantik orgnyer

Afasz said...

dalam arab : shaukah wardah .

Cho Zila said...

manis orangnyer.. moga dia berjaya... Insyaallah akan kuterjah blognyer...

Deqla manjew said...

owhh.. antara finalis solehah..?? jap nk terjah yg ni juge.. =)

9n0L4 said...

cantik org nyeeee. ade blog jugak ye die ni. ;)

Saya Disini said...

cntiknye..hhe

Ema Blog said...

okey..nak pergi ke blog dia...

izan mama mia said...

nnt nak g tgk jugalah mawar berduri tuu

Fieda Rafli said...

nk berkenalan jugak..

Si Matatajam said...

Free nanti bleh la M terjah