Join Nuffnang!

Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 SET KESUBURAN SUAMI ISTERI  set kurus shaklee  energyzing soy protein  Set Menyusu  jadi ahli shaklee

Thursday, January 10, 2013

Anugerah Top Commenters Mingguan siri 1 (2013)



Acara yang selalu tergendala..
kadang-kadang sebab masa, line internet dan terlupa..
agak nyanyuk di situ..

tapi kali ni alhamdulillah, ada jugak masa dan peluang ..
bermula dengan 10 orang blogger (entry di sini )
dan kini saya tambah jadi 20 orang yang terpilih
pada minggu-minggu tertentu sebab kadang-kadang
tak sempat macam yang saya cakap kat perenggan di atas..

walau apa pun, saya harap
kawan-kawan gembira dengan segmen ni.
Moga jadi tanda kenang-kenangan
insha Allah..

dan mereka yang seramai 20 orang blogger ini,
telah merasmikan acara pertama top commenters
mingguan di blog HT pada tahun 2013 ini..
Tahniah semua ! :)






 1. Blogger Universe- Cik Nur

  2. Blogger Crown- fieda 
 


 3. Blogger Spectacular- Fiza Rahman  
 

 4. Blogger Supporting- Wanieys a.k.a IbuQalief
 

 5. Blogger Photogenic- nuyui a.k.a miss YUI
 

 6. Blogger Emerald- 9n0L4
  
7. Blogger Diamond- Masya

 8. Blogger Topaz- QasehnyaRania
 

 
 9. Blogger  Pearls- Si Matatajam
 
10.Blogger Ruby- eita
 
11.Blogger Jade-
nanieybarnieylurviey
 
12.Blogger Sapphire-
diana
  
13.Blogger Amethyst-
Ujie
 
14.Blogger Lapis lazuli-
sHaRiNa eLyaNa
    
15.Blogger Opal- 
Niza Romli
 
16.Blogger Fairuz- 
Kesuma Angsana
 
17.Blogger Baiduri-
❤Kamsiah❤
 
18.Blogger Amber- 
Nor Salmi
  
19.Blogger Zircon- 
Mas Zull
  
20.Blogger Peridot-
Deqla manjew
 




**Jum support Telekung Project..



52 comments:

Myra Jay said...

Siap ada 'name tag' lagi, ala kenapa blog cheq tak tersenarai?? hehehe :)

Itula sapa suruh tak komen kan :D

nea lopah said...

Tahniah kepada Piminang! hehehe

Masya said...

assalamualaikum...

datang sini amik diamond...

Cho Zila said...

tak tersenarai.. takper lebihkan usaha this year..

❤Kamsiah❤ said...

salam
terimakasih daun keladi...tak sangka dah dapat award pagi2,senyum sampai ke gusi...

Fiza Rahman said...

Yeay...tahniah buat semua ☺☺

diana said...

macam tak percaya je nama saya ada situ..heheh..terima kasih,..

IntaNBerliaN said...

tahniah utk semua :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,tahniah pd semua ya..

akak, =__= <--- hihihi. strt dah.

Kakzakie said...

Tahniah buat mereka semua.

❤Kamsiah❤ said...

rasa mcm masuk top 5 ABPBH pulak hehe

Deqla manjew said...

hihi.. tq kak.. its ok.. deqla pikir kalo sama jumlah komen yg plg bawah x dpt..tahniah smua..tahniah utk dri sendiri jgk. =)

L said...

hehe. tahniah pada top2 comentator. =)

Qhaifa Nur said...

tahniah..tahniah...

faraherda.razalan said...

Wow! Tahniah pd yg terplih! Heeee~

Intan Akma said...

wah bestnyer..

KHAIRUL AMRAN said...

tahniah.. rajinnya dia melontarkan komentar. azam tahun 2013 agaknya blogger kena lebih kuat blogwalking dan tinggalkan komentar berguna.

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah untuk mereka....Cr dah tak jadi pengomen tegar dah...cedih sangat2...hihihi

ct rahani said...

tahniah utk semua.. :)

QasehnyaRania said...

terima kasih kak :D

SURIA AMANDA said...

amboi...banyaknya kak...

Cik Nur said...

wahh..tersenyum nur ni..
tak sangka daapat top komentar di sini...!

nur sekrang bz sikit..komen blog akak pun lewat2..xsanga tersenarai...tempat pertama lagi...

apapun terima kaseh... nur amik ye tag tu..hihi.

tahniah buat semua... :)

Riedaffya ibrahim said...

tahniah tuk mereka...sy da x tersenarai la kak...busy keblkangn ini...adus..

Ujie said...

yeay..dpt naik pentas!
thanks..

kasih Salina said...

ramai juga yg tersenarai, siap dapat award lagi tu yer..

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah... Tahniah buat semua

Cik Rongoks Ika said...

tahniah utk diorang :)

intanfirdaus247 said...

nak nametag jugakkkkkkkkkkkk..kih kih...kak tiha. bestla kak tiha nih..cayang kamu!

m.u.l.a.n said...

tahniah semua..!!

Kesuma Angsana said...

tq2 nama KA ada juga ye ! hehehe

Mimie said...

tahniah kpd yg terpilih

ummiross said...

Tahniah pada yang tersenarai..

zie marziah said...

cantiknya nametag!warna pun menarik:)

kinara kinatara said...

wah tahniah pada mereka..:)

akak macam mana nak iklankan di sini?

Puan Siti said...

huk3...lama tak aktif ni...:P

Nor Salmi said...

Wah, dapat award!
Terima kasih Tihara.
Tahniah buat semua.

Acik Erna said...

assalam Tihara..tahniah pada semua pemenang

sHaRiNa eLyaNa said...

haha..thnks tersenarai..appun tahniah juga buat smua hehe

nanieybarnieylurviey said...

Blog nani pun ada.. Terharunye... Thnks kak tiha :)

eita said...

tahniah..

kite datang ambik award

gadisBunga™ said...

tahniah untuk semua!!!

Kak yon said...

tahniah pada yang tersenarai.:)

hainom OKje said...

Wah...macam ala-ala trophy lagi!!! hebat..hebat...

Ema Blog said...

tahniah untuk mereka...

ROSMARIEZA ROFIEE said...

rajinnya kakak edit cantik3 macam tu..tahniah kepada top commentors! :)

Jemarisuri said...

tahniah buat mereka semua..

hana hadi said...

tahniah semua :)

ieda said...

aah akk x de punnnn
ekeke .. x per ..

tahniah semua ! ;)

Fieda Rafli said...

kita dapat jugok ye..wah...blogger crown tu..tq tihara..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tima kasih kak...rasa dh lambat smpai sini skang ni

9n0L4 said...

wahwah. jaa punye kaler meroh. hee. mekasihhhh. ;)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah...terselit gak Nama M... Oyen Lagi...Tq kak...

Nuffnang!