Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 SET KESUBURAN SUAMI ISTERI  set kurus shaklee  set bajet shaklee  pengiklanan  pengiklanan

Wednesday, July 18, 2012

Blogger Ardinihumaira dalam Majalah Mingguan Wanita Edisi Bumper Raya




Assalamualaikum dan salam bahagia :)


Kebetulan masa keluar tadi, adik beli majalah Mingguan Wanita ni....sebelum tu ada dapat info dari Dni di FB, ada kisah Dni dan familinya dalam majalah ni....sebuah famili yang majoriti profesionnya adalah pendidik....terus je belek-belek majalah ni cari page pasal Dni...tukang beli tak sempat belek,saya  yang terkam dulu...





sangat istimewa...ada tiga mukasurat tentang Dni, dari page 100-102


 Sekarang Dni juga merupakan seorang pendidik..nun jauh di Sarawak..
Selamat Menyambut Ramadhan buat Dni dan suami di sana... :)

Edisi kali ni pun banyak resepi-resepi menarik.....tak habis lagi duk cuci mata menengok..
insya Allah, rasanya nak try beberapa resipi dalam tu..juadah puasa dan juadah raya..


















27 comments:

fiza said...

Wah...kluarga pendidik ☺☺

amirah said...

dni masuk majalah wanita..? taktau pun. nasib baik tihara bgtau..huhu

Ujie said...

Wah..glamer gitu.

SyUhAdA said...

thniah wat dni..femes..

Joanna Yunus said...

Kawan saya atok nenek, kemudian mak bapa, kemudian mereka 3 beradik guru except yg bungsu tu bakal dr

Tihara said...

fiza- haah, dni penah story dlm blognya dulu :)

mira- akk pun tau dari dia :)

ujie- haah, makin glemer dni :)

syu- femes ames dah ni :)

joanna- keluarga cikgu2 gitu :)

shera haifa said...

wahh famous gak akak dini nie yaa.. hehe;)

izan mama mia said...

dah lama tak beli MW

Ardini Humaira said...

waaa 3pages ye kak.. ingat selai je. dni tak dapat beli lagi.. edisi bumper raya lom masuk pasaran miri.. hehehe... malu nih.. awww cegan cilu :D tq kak sudi baca kisah dni... dni copy gambo eyy kak :')

Murni Alfathunnisa said...

wah..nanti nak belek kat mart belakang opis..hehe..baru siang tadi order vco kat dni.. :-) tahniah to dni....

gadisBunga™ said...

featured dalam majalah. hebat!!

mama tisya said...

wah femes msk majalah

eita said...

wah...glamer nyer..
bukan senang nak masuk majalah tu..

Aishah Jahirah said...

xdan nak beli lg majalah mingguan wanita terbaru...

norhidana said...

wah2 bestnyer... rasa bangga kan kalu kwn2 blogger ke kwn2 opis yg kite kenal ada cite kt majalah ke paper...

Masya said...

banyaknya 3m/s, semalam dah pegang gambar lisa dgn yusri kan.. p tak beli pulak .. haruslah rembat juga.. banyak resepikan ...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Tie,

Seronok dia. Semua pendidik ke dlm keluarga dia?

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..hebat sis dini..hihi..

Myra Jay said...

Keluarga Guru yang berjaya :)

Mira Adzlia said...

hebat...msuk mjlh tu...

Cho Zila said...

bestnyer masuk majalah... mingguan wanita edisi raya selalunyer memang kena beli..

NAL said...

wah..sekeluarga lagi..terbaik..

9n0L4 said...

lame tak beli majalah. hee.

Wanieys said...

owh keluarga pendidik rupanya.....bestnyer dpt masuk majalah :)

Che Rosliza Che mat said...

Wah...kluarga pendidik ☺☺ hebat!!

shahdiana said...

best masuk dalam magazine....masak banyak sikit kak...hantar ke ipoh ye...

Si Matatajam said...

Wah bestnya..ramai blogger dah jadi femes kan..