Join Nuffnang!

Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 Tips Keibubapaan, Bayi Dan Kesihatan Keluarga  PELUANG JADI AGEN DROPSHIP PRODUK SEPERTI EPHYRA,D'HERBS DLL LAGI  set kurus shaklee  energyzing soy protein  Set Menyusu
 jadi ahli shaklee  pengiklanan  pengiklanan  pengiklanan  pengiklanan

Friday, April 06, 2012

Review blog Eita dan Fieda - Pemenang Kedua dan Ketiga Top Commenters Bulan Mac 2012






Assalamualaikum dan salam ceria :)


Seperti yang sudah sedia maklum di entry ini...entry khas ini istimewa saya dedikasikan kepada dua orang top commenters di blog Herba Tihara sesi Mac 2012... sebagai tanda penghargaan kepada mereka berdua kerana selalu menemani saya di sini...mereka adalah eita dan fieda...Tahniah untuk mereka :)

____________________________________________________________________________

Pemenang Kedua Top Commenters Bulan Mac 2012
Blog http://zitaomar.blogspot.com/





eita yang saya kenali di alam maya ni, seorang yang periang..suka berjenaka..namun ada maksud-maksud tersirat di sebalik foto-foto yang diabadikan di blog kesayangannya...betul tak eita..  ?? :)

jum kita buat rombongan ke blog eita..rombongan ke Terengganu lagi, jauh tuu :)

entry buka mata hati minda- MENAGIH SIMPATI..
entry owner blog ni kreatif- MANIK2 BERTABURAN....


_________________________________________________________________________________


Pemenang Ketiga Top Commenters Bulan Mac 2012
Blog http://mylovely-fieda.blogspot.com/






fieda  bagi saya seorang yang sangat supporting..walaupun kenal dalam tempoh yang singkat tapi macam dah lama kenal..suka baca entry fieda yang straight to the point....dia takde monolog2 macam saya huhu...
pada yang belum kenal lagi blogger  fieda, jum kita buat rombongan ke blog dia pulak.. :)




entry petua penting di dapur..harus baca nih


entry khasiat buah naga dan kiwi..







25 comments:

izan mama mia said...

ehe..kak fieda mmg best, walau br jer jd sahabat kat dunia maya ni...

blog satu lagi tu,baru nak g jenguk... ^-^

Tihara said...

izan- haah, elok gi berkenal-kenalan tukar2 info :)

IntaNBerliaN said...

2 2 blog dah biasa singgah :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..bru berknlan ngn kak fieda..

eita said...

blog kita banyak merapu kak..
hahahha...
sipi2 tu..sikit lagi nak betol...

orang datang ramai2..nak masak apa ye..
kihkih.....

thanks kak....

Ujie said...

Dua2 dh jd kwn di alam maya saya..^_^

Saya Disini said...

dh terjah 2 2

Tihara said...

Ina- dua2 blog memang recommended termasuk blog ina :)

yui- hehe, pasni leh kenal dgn kak eita..eh tak tau plak kak ke adik ngan yui,sebaya kut..:)


eita- blog akak lg lah merapu kepundeng..huhu

emhh..masak pe lagi,masok megi toyang arr :)

ujie- dua2 suporting :)

eita said...

hahahha.....kak...toyang?
dasat nya bahasa ganu akak.....

Tihara said...

eita- dashyat ke?..terr lom dengo akak cakak paha eh pahang pening makcik pasir mas ritu..kih3

weyhh member akk dulu panggil toyang la tp tak reti nak eja ni guaner..huwaaaaaaaaaa eita kenakk :P

~ yus ~ said...

selalu masuk blog fieda, blog eita belum pernah jengah....

Nazayiena said...

Blog Fieda biasa singgah dan blog Eita blm lg lps ni nak kenal....

dear yayah said...

comel2 blog diorang :)

Mk Syahir said...

tahniah tahniah..jom terjah =)

9n0L4 said...

tahniah !! ;)

fieda said...

wah...terasa diri ini dihargai...saya pun bukan reti sgt nak menulis ni..sbb tu main hentam jer tulis ape2 pun..asal dapat kawan alam maya yg penting kan..kan..kan...mekasih tihara dan semua kawan2 yg sudi singgah blog saya..

eita said...

orang pasir mas sebut pahe...
bukan paha...
kihkih

Tihara said...

yus- nt cer try jengah eita :)

nazayiena- slmt dtg ke blog eita :)

yayah- comel2 mcm tua dia :)

syahir- jum jum :)

jaa- turn jaa jap g eks..pasal kena tgu ur new looks hari tu :)

fieda- saya pung tk reti nk ngarang..tp seronok dpt jumpa awk kat sini :)

eita- kito kiro oghe pahe kito jahh..mugo kito tak beso kecek..bakpo dihh..tulih buleh, kecek dop leh..kih3

Cik FaRiZaM said...

tahniah pd mereka ;D

Cik FaRiZaM said...

dah singgah n folow blog mereka...salam perkenalan korang :D

eita said...

waaa..dasat akak..kita kecek bulih....tulis takleh....

Tihara said...

biso dihh..ade ke ayat gitu..alamakk :)

eita said...

hahahha..hentam je kak....
janji rock...
kihkihkih

anisalya said...

tahniah2.

Acik Erna said...

dua blog yang biasa acik kunjungi bila ada n3 baru.

Nuffnang!