Join Nuffnang!

Iklan pilihan blog..jemput klik sini :)
 PELUANG JADI AGEN DROPSHIP PRODUK SEPERTI EPHYRA,D'HERBS DLL LAGI  pengiklanan Baju Muslimah  pengiklanan  pengiklanan

Wednesday, November 02, 2011

Ixora Untuk Gadis Bunga :)



Siang tadi Gadis Bunga ada tanya ngan aku pasal pic blueberry
yang haru biru itu..sungguh termalu aku di situ..hahah..
GB tanya, samada aku snap guna kamera henpon atau compact..??
serius, memang kamera compact tapi tak jadi close up..nak nyorok lah :)
maybe sebab kakiku kena gigit semut api masa tu..macam-macam lah :)

tapi aku nak ucapkan terima kasih kepada GB untuk pesanan
beliau tentang guna setting macro bertanda bunga tu.. :)
memang aku selalu guna setting tu,
 cuma kadang-kadang menjadi..dan kadang-kadang
out macam blueberry tadi..camera pun dah out to date..kih3 :)

dan malam ni aku nak dedikasikan
sejambak ixora ini untuk GB..nak tengok, dia nak kata ape pulak
kat pic bunga ni..heheh :)

aku mula kenal blog GB dari blog DTS..sejak dari tu aku jadi
suka sangat tengok gambar2 yang GB snap..
blog GB dipenuhi dengan gambar-gambar
yang terpegun seluas mata memandang.. :)









13 comments:

gadisBunga said...

alamak.....saya termalu dan terbaru...ngeee....

maaf sebab komen panjang lebar kat entri awak yang lepas. aiyoh...taktau nak cakap cemana ni. hihi maluuu...

anyway, sangat cantik gambar ixora tu. tu bunga bagi saya kan? boleh saya amik taruk kat side banner? :D

Tihara said...

GB- fuhhh..lega sbb dpt +ve feedback..

eh, jgn mintak maaf..komen camtu la saya nk.. :)

alhamdulillah..boleh2, taruk lah..saya ske sangat :D

eita said...

cantik....
tapi kat umah eita baru je mati.....tenggelam banjir...
tinggal yang kuning je...

shahdiana said...

MACAM NI LA BAGUS SALING KOMEN UNTUK PENINGKATAN KAN..TUMPANG HEPI..TAPI BUNGA TU MEMANG CANTIK..DAH LA KALER MERAH...

Tihara said...

eita- sayang nye eita..bunga ni tengah naik kt tpt akak..diorang tanam wat pagar utk dpt hadiah rumah sape paling cun kt kg ni..hik3..sah2 bukan rumah akak..ada pokok bunga tapi ladskap berterabur :P

yana- komen dia mmg ikhlas nk membantu....akk ske.. :)

Subhanallah, cantik kan..

fieda said...

bagusnya gb ni bagi komen untuk kebaikan..maknanya gb ni orgnya tak kedekut ilmu ni...

Tihara said...

fieda- haah, betul tu :)

Ungu Violet said...

cantik nama munga tuh...hihi

Tihara said...

cantik sbb tu ada kereta nama exora..hik3

diana said...

namanya ixora ye??
pokok ni saya buat pagar kat umah...
baru tau namanya ixora..
heheh

Tihara said...

D- haah, mmg org duk wat pagar guna pokok ni kt area rumah sy...cun kan ;)

Mimi Jazman said...

salam..

hehehe.. saya pun minat GB.. dye pndy amek gmbr.. :) dan nice jugak.. a good friend either.. :)

Tihara said...

salam,

thanks singgah

betul2..dia frenly kan ;)

Nuffnang!